Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Logo Nim Bedrijfinterieur inrichting

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor de Nim Maatschappelijk Werk heeft Binnenkijken Drenthe interieuradvies de inrichting ontworpen.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Maatwerk, Op maat, Hal, Bedrijfsadvies, Kantoor, Interieuradvies, Interieurontwerp, Interieurdesign, Directiekamer
Het was een leuke uitdaging en door het kleur- en materiaalgebruik is het een fris bedrijfsinterieur geworden.

Review van klant

De Dames van Binnenkijken Interieuradvies hebben een interieur ontworpen waar het personeel en ook onze cliënten zich prettig in voelen. De kleuren passen heel goed bij ons logo. Dank jullie wel!

NIM maatschappelijk werk

Omschrijving project

Binnenkijken bij NIM maatschappelijk werk

Voor de Nim Maatschappelijk Werk hebben we twee interieurontwerpen mogen maken. Ook moest de directiekamer een makeover krijgen.
•Dit project is nog uit de tijd van Binnenkijken Nijmegen Binnenkijken Interieuradvies De wensen voor de nieuwe inrichting waren: natuur, eenheid en sfeer. Uiteraard moesten  de cliënten en het personeel zich er prettig voelen. Het logo, de vloerbedekking en de meubels, waren de uitgangspunten voor de inrichting. We hebben gekozen voor twee thema’s: Op de 2e verdieping hebben we maatwerk panelen ontworpen met geometrische figuren in pastelkleuren. De basis is donker paars geschilderd, het interieur krijgt hierdoor een chique uitstraling. Op de 3e verdieping zie je het thema natuur. Voor de panelen, platen met een houtuitstraling. In de hal zijn de kleuren pastel. Een baan op de muur in de hal benadrukt de lengte. De kleurkeuzes zijn gemaakt op basis van het logo en de kleuren van de kozijnen. Ook de directiekamer heeft een make over gekregen. Een wens van de directeur, was om het kunstwerk Las Meninas van Diego Velázquez een plaats te geven. Dit kunstwerk was de basis, voor het kleurenpallet van de directiekamer. De afbeelding is gedrukt op een kunststofplaat. Het is nu de blikvanger! De vergader stoelen zijn nieuw bekleed met meubelstof van Ploeg. De inbetween gordijnen maken het interieur af. Voor de directiekamer is de boekenplank ontworpen en op maat gemaakt. De groene kleur past bij het thema natuur.

De cliënten, personeel en directie zijn erg blij met dit interieur!

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies