Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Entree bedrijf interieur interieuradvies inrichting Binnenkijken Drenthe

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor het bedrijf Beutech (kunststoffen&bewerkingsbedrijf) heeft Binnenkijken Drenthe Interieuradvies de balie, entree ontworpen.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Maatwerk, Op maat, Hal, Bedrijfsadvies, Interieuradvies, Interieurontwerp, Interieurdesign
“Na een aantal maanden is het eindresultaat verbluffend, prachtig en bijzonder”

Review van klant

”Maatwerk is Standaard!” slogan van Beutech BV kunststoffen & bewerking.  Het bedrijf waar ik al jaren werk. Een entree waar ik ook al heel wat jaren onze bezoekers ontvang. En deze entree had ook al jaren een “verfje” nodig. Kan nog wel, geen tijd, andere prioriteiten enz.. Tot op een dag moest er eindelijk wat gebeuren. Niet enkel een “verfje”, maar een mooie, leuke, vernieuwende en verrassende metamorfose. Giny benaderd en al snel was ze er, met een grote tas en een blocnote, meetlint,luisteren, aanhoren en meedenken. Wat zijn de wensen en eisen en welke meubels willen jullie weer gebruiken? Na een korte tijd kregen we een prachtig en verrassend interieurontwerp inclusief een 3D-presentatie gepresenteerd. De keuze hebben we zeer snel gemaakt. “Go with the flow!” Giny had direct een klik met het schildersbedrijf en het reclamebureau. Alles stapje voor stapje, tussendoor veel communicatie en altijd weer meedenken. Na een aantal maanden is het eindresultaat, verbluffend, prachtig en bijzonder. Planten in een door ons zelfgemaakte plantenstandaard (door Giny bedacht en ontworpen) is een echte eyecatcher! Ook voor Giny geldt “Maatwerk is Standaard!”

Dankjewel!

 

Beutech B.V.

Omschrijving project

Binnenkijken bij Beutech kunststoffen&bewerkingsbedrijf

Play Video

Voor het bedrijf Beutech (kunststoffen&bewerkingsbedrijf) heeft Binnenkijken Drenthe interieuradvies de entree en de hal ontworpen.

Er was behoefte aan een zit plek en een nieuwe balie. Beutech was op zoek naar een entree met een manlijke stoere uitstraling passend bij de bedrijfskleuren. De muren zijn geschilderd in  grijstinten, alle  deuren zijn vuurrood geschilderd. De balken en kozijnen zwart. Als lambrisering is er gekozen voor een behang met een stoere steenprint. De balie is bekleed met houten panelen Cubetti design en afgewerkt met een zwart marmerlook blad. Het zitje bestaat uit twee stoere fauteuils met een rond vloerkleed en een houten boomstamtafel. Het Welkom bord naast de balie is op maat gemaakt. De eyecatcher is een plantenstandaard, gemaakt van kunststofbuizen.

Het is een hele metamorfose geworden en past precies bij de uitstraling van het bedrijf.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies