Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies

#BinnenkijkenDrenthe Interieuradvies

Portfolio | Interieuradvies voor bedrijven

Voor het bedrijf Beutech (kunststoffen&bewerkingsbedrijf) is BinnenkijkenDrenthe benaderd voor interieuradvies.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Maatwerk, Op maat, Hal, Bedrijfsadvies
“Na een aantal maanden is het eindresultaat verbluffend, prachtig en bijzonder”

Review van klant

”Maatwerk is Standaard!” slogan van Beutech BV kunststoffen & bewerking.  Het bedrijf waar ik al jaren werk. Een entree waar ik ook al heel wat jaren onze bezoekers ontvang. En deze entree had ook al jaren een “verfje” nodig. Kan nog wel, geen tijd, andere prioriteiten enz.. Tot op een dag moest er eindelijk wat gebeuren. Niet enkel een “verfje”, maar een mooie, leuke, vernieuwende en verrassende metamorfose. Giny benaderd en al snel was ze er, met een grote tas en een blocnote, meetlint,luisteren, aanhoren en meedenken. Wat zijn de wensen en eisen en welke meubels willen jullie weer gebruiken? Na een korte tijd kregen we een prachtig en verrassend interieurontwerp inclusief een 3D-presentatie gepresenteerd. De keuze hebben we zeer snel gemaakt. “Go with the flow!” Giny had direct een klik met het schildersbedrijf en het reclamebureau. Alles stapje voor stapje, tussendoor veel communicatie en altijd weer meedenken. Na een aantal maanden is het eindresultaat, verbluffend, prachtig en bijzonder. Planten in een door ons zelfgemaakte plantenstandaard (door Giny bedacht en ontworpen) is een echte eyecatcher! Ook voor Giny geldt “Maatwerk is Standaard!”

Dankjewel!

 

Beutech B.V.

Omschrijving project

Binnenkijken bij Beutech

Play Video

 

Voor het bedrijf Beutech (kunststoffen&bewerkingsbedrijf) ben ik benaderd voor interieuradvies.  De entree en de hal moesten worden aangepakt.

Er was behoefte aan een zitplekje voor bezoekers, een nieuwe balie en de klanten moesten het gevoel hebben welkom te zijn. Beutech was op zoek naar een entree met een manlijke stoere uitstraling passend bij de bedrijfskleuren.  Daarnaast was het belangrijk dat er een bord kwam met een foto van het bedrijf , in verband met de routing die klanten moeten volgen.

Ik heb gekozen voor grijstinten op de muren passend bij de bestaande vloer en alle  deuren zijn geschilderd in een vuurrode Ralkleur met de balken en kozijnen in het zwart als accentkleur. Als lambrisering is er gekozen voor een behang met een stoere steenprint, waarin alle kleuren weer terug komen. De balie is bekleed met houten panelen en afgewerkt met een zwart marmerlook blad. Het zitje bestaat uit twee stoere fauteuils met een rond vloerkleed en een houten boomstamtafel in dezelfde kleur als de balie. Het welkomsbord naast de balie is op maat gemaakt. De eyecatcher is een plantenstandaard ontworpen door BinnenkijkenDrenthe en is gemaakt van kunststofbuizen (produkt van Beutech) exact op maat nagemaakt en heeft nu een mooie plek in de entree gekregen.

Het is een hele metamorfose geworden en past precies bij de uitstraling van het bedrijf.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies