Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Eindresultaat kantoor

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor deze kantoor tuin van het GGZ Assen (locatie Vosseberg) heeft Binnenkijken Drenthe Interieuradvies het interieurplan gemaakt!
Interieuradvies Compleet, Interieuradvies Extra, Styling advies, Kleuradvies, Maatwerk, Op maat, Verlichtingsplan, Bedrijfsadvies, Kantoor, Interieuradvies, Interieurontwerp, Interieurdesign, Interieurstylist, Interieurontwerper, vergaderruimte, Advies Meubelopstelling, Sfeeradvies, Interieur, zakelijk interieurproject

Review van klant

Reactie van een GGZ medewerker: “Het is heel erg mooi geworden. Het straalt rust uit een een stukje speelsheid! Fijne plek om te mogen zijn”!

Omschrijving project

Binnenkijken in de kantoor tuin van GGZ Assen

Voor deze kantoortuin heb ik het complete interieur  mogen ontwerpen. De bestaande kantoor meubelen en de vloer moesten blijven. Door deze ruimte loopt een routing naar een andere vergaderruimte en dat was erg storend voor de medewerkers van dit kantoor. We hebben er een scheidingswand met (bestaande kasten) gecreëerd en ontworpen, deze is op maat gemaakt.  Bestaande kasten zijn in de ruimte geplaatst en daarvoor hebben we een ontwerp gemaakt met plantenbakken. De achterkant van de kasten zijn bekleed met kurk in verband met de akoestiek. http://@kurk24.nl Qua kleuren is het interieur gebaseerd op het logo van  http://@GGZDrenthe  en de bestaande kleuren van de deuren en de vloerbedekking. Op de bureau’s zijn akoestische vilten schermen geplaatst en er hangen nu meerdere planten in de kantoortuin en uiteraard zijn de plantenbakken gevuld. De meubelopstelling is veranderd en de muren zijn geschilderd met een lambrisering. De kleuren die gebruikt zijn vormen een eenheid in het gehele GGZ gebouw.

Er is nu een prettige werksfeer gecreëerd in dit kantoor.

Enthousiast over dit project?

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies