Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Woonkamer Modelwoning

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

De wens van de klant was om deze model woningen zo functioneel en sfeervol mogelijk te presenteren aan geïnteresseerden.
Interieuradvies Compleet, Interieuradvies Extra, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, Trap, Bedrijfsadvies, Kantoor, Interieuradvies, Interieurontwerp, Interieurdesign, Interieurstylist, Interieurontwerper, vergaderruimte, Advies Meubelopstelling, Vloeradvies, Sfeeradvies, Woonwinkelen, Modelwoning, Tinyhouse, Interieur

Review van klant

Binnenkijken Interieuradvies heeft onze modelwoningen sfeervol en functioneel ingericht waardoor  onze relaties een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de woning.

Klok Groep

Omschrijving project

Binnenkijken in twee modelwoningen

Voor deze modelwoningen (Tinyhouses) hebben we de gehele inrichting verzorgd. Waarbij een modelwoning is ingericht als woonhuis en de ander als vergader en ontvangstruimte. Vloeradvies, wanddecoratie, raamdecoratie, kleuradvies, verlichting, styling en alle meubels zijn door ons uitgezocht. (Woonwinkelen) De wens van de klant was om deze model woningen zo functioneel en sfeervol mogelijk te presenteren aan geïnteresseerden. Er is gekozen voor een fris kleurenpallet waarbij het Fins Vuren gedeeltelijk in het zicht blijft. De kleur blauw als accentkleur geeft een frisse uitstraling. In de vergaderruimte is er meer gekozen voor een industriële inrichting. Door de modelwoning goed in te richten krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en sterke punten van de woning. Deze modelwoningen worden nu gebruikt om geïnteresseerden rond te leiden. Denk daarbij aan wooncorporaties en  gemeentes.

 

 

Enthousiast over dit project?

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies