Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding plattegrond interieur technische tekening

Binnenkijken | Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning of de verbouwing van een bestaande woning  komt veel kijken. Daarom is het handig om al jouw woonwensen te bespreken. In een gesprek  kunnen we al veel punten bespreken, waardoor de juiste keuzes gemaakt worden. Samen met de bouwbegeleider kunnen we adviseren over bv het elektra-plan, meer en minderopties, aansluitingen, meubelopstelling, keuken en badkamerontwerp.

Zo voorkom je veel stress en wat geeft het rust! Je maakt samen met de bouwbegeleider de juiste keuzes, dat scheelt enorm in het vaak lastige proces van verbouwen of het kopen van een nieuwbouwwoning.

Ook kan er meegekeken worden naar de offertes en (instalatie) tekeningen van de keuken/sanitair leverale foutennciers.

Kortom we kunnen jou geheel ont zorgen bij de verbouwing of aankoop van een nieuwbouwwoning.

 

Reiskosten: €0,40 p/km ( *vanaf 25 km buiten Beilen)

Aankoop begeleiding

Binnenkijken Drenthe Interieuradvies verzorgt  de communicatie met alle betrokken partijen en is het aanspreekpunt voor de aannemer.. Het is zo fijn om samen met de bouwbegeleider het bouw/verbouwproces goed door te spreken en ook tijdens de bouw zal er veel op je afkomen en moeten er beslissingen genomen worden, die later essenstieel zijn voor het eindresultaat. De bouwbegeleider ontzorgt en geeft rust gedurende het hele proces.

Op basis van de gewenste werkzaamheden wordt er een passende offerte gemaakt.

Hulp nodig of vragen, neem contact op!

 

3D model van garage naar tuinkamer en woonkamer, keuken ontwerp

In de komende periode verzorgen wij de bouwbegeleiding bij de verbouwing van een woonboerderij in Drenthe en verzorgen we het tekenwerk van een verbouwing waarbij een tuinkamer gerealiseerd wordt in de garage.

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies