Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding plattegrond interieur technische tekening
Bouwbegeleiding plattegrond interieur technische tekening

Dienst | Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Heb je plannen om te bouwen of jouw huidige woning te verbouwen? Dan moet je veel keuzes maken met praktische en financiële consequenties.

Binnenkijken Drenthe Interieuradvies combineert interieuradvies met bouwbegeleiding.

Als ervaren bouwbegeleider kan ik (Erik de Jong) adviseren over de keuzes die gemaakt moeten worden bij het verbouwen van een bestaande woning of nieuwbouwwoning. Ik help je om de juiste keuzes te maken zodat jouw (bouw)-verbouwproject met minder stress, binnen budget en op tijd klaar is. Bij aankoop van een nieuwbouwwoning helpen we je bij het maken van de juiste keuzes uit de meer- en minderwerkopties die door de aannemer worden aangeboden. Denk daarbij aan het opstellen van een elektra plan waarin stopcontacten, lichtpunten en overige aansluitingen worden doorgenomen.  Ik controleer offertes en de (installatie) tekeningen van keuken en sanitair leverancier(s). Als bouwbegeleider van Binnenkijken Drenthe verzorg ik de communicatie met alle betrokken partijen en ben ik het aanspraakpunt voor de aannemer. Op die manier word je volledige ontzorgd.

Hulp nodig of vragen, neem contact op!

Bouwbegeleiding

  • Bouwbegeleiding is altijd maatwerk. Op basis van de gewenste werkzaamheden wordt er een passende offerte gemaakt. 

Erik de Jong Bouwbegeleider Binnenkijken Drenthe Interieuradvies
06-52045360
Begeleiding

3D model van garage naar tuinkamer en woonkamer, keuken ontwerp

In de komende periode verzorgen wij de bouwbegeleiding bij de verbouwing van een woonboerderij in Drenthe en verzorgen we het tekenwerk van een verbouwing waarbij een tuinkamer gerealiseerd wordt in de garage.

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies