Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Workshop

Binnenkijken | Extra diensten interieuradvies

Geef eens origineel cadeau aan iemand | Cadeaubon of heb je zin in een interieurworkshop?

Cadeaubon | Geef eens origineel cadeau

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een interieur cadeaubon! De cadeaubon geeft recht op een interieuradvies aan huis. We bespreken jouw  interieur vragen en ik geef (Binnenkijken Drenthe interieuradvies) ter plekke advies. Wanneer je een cadeaubon wilt geven bepaal je zelf de prijs en in overleg bepalen we wat je ervoor krijgt.

Denk daarbij aan opstellingsadvies, meubeladvies, sfeeradvies, kleuren, vloeradvies, stylingadvies enz..

Het is daarbij wel handig dat we van te voren telefonisch contact heb en dat je alvast foto’s van de woning stuurt zo dat ik me kan voorbereiden.

Reiskosten: €0,40 p/km ( *vanaf 25 km buiten Beilen)

 

Cadeaubon interieuradvies

Zin in een inspirerende en creatieve interieur workshop?

Tijdens een 3 uur durende live Interieur workshop van Binnenkijken Drenthe Interieuradvies word je begeleid door mij, al meer dan 16 jaar werkzaam als interieur stylist en ontwerper Je gaat na een korte theoretische uitleg, op zoek naar een eigen persoonlijke stijl. Tijdens deze workshop voorzie ik je van tips en trucs die je nodig hebt om een persoonlijk en sfeervol interieur te creëren. Je maakt  een moodboard van een ruimte. Na afloop ga je vol inspiratie en met je eigen moodboard naar huis. Tip: Neem uitgeprinte foto’s mee van je meubels en/of ruimte waar het om gaat. Maximaal 4 personen, zodat ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven.  De workshop vindt plaats bij mij thuis, maar kan ook op locatie gegeven worden.

Wat moet je meenemen?

Jezelf, jouw ideeën en misschien een klein beetje creativiteit. Dat is hetgeen dat je echt nodig hebt. Daarnaast mag je, als je zelf al afbeeldingen, foto’s, behang- of kleurstalen hebt verzameld, deze uiteraard ook meenemen!

De kosten voor de workshop,  koffie/thee met wat lekkers bedragen:  €55,00 pp

Vind je het leuk om de workshop te volgen? Neem dan met me op via het : https://www.binnenkijkendrenthe.nl/contactformulier-binnenkijken-drenthe/ en we maken een afspraak!

(Heb je allergieën laat het mij weten, de locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren is gratis)

*Reiskosten: €0,40 p/km ( *vanaf 25 km buiten Beilen)

Workshop Moodboard

Advies op maat met een mooi resultaat, We genieten er dagelijks van.

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies