Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Kleuradvies woonkamer

Binnenkijken | Kleuradvies

Kleuradvies

Wil graag iets veranderen in jouw interieur maar je weet niet wat en wil je graag advies over kleur en/of behang?

Door kleuren goed te gebruiken in de verschillende delen van jouw huis, ontstaat er een harmonieuze overgang tussen de verschillende ruimtes, wat zorgt voor een samenhangend en goed ontworpen interieur. Kleur is een krachtig ontwerpelement dat niet alleen maar mooi is in een interieur, maar veel kan bijdragen op het gebied van sfeer in jouw huis. Het is daarom van belang weloverwogen kleuren te kiezen die passen bij jouw interieur. Denk daarbij niet alleen aan een kleurtje op de muur, een behang kan ook veel doen voor de ruimte.  Doordat ik ervoor zorg dat de  kleuren mooi op elkaar aan sluiten, krijgt jouw interieur precies de uitstraling die jij zoekt!

Je hebt na afloop gelijk een aansluitend kleurenplan waarmee je aan de slag kunt. Thuis werk ik het kleurenplan voor je uit, zodat je een digitaal overzicht hebt van 1 á 2 PDF bestanden met de juiste kleurnummers.

€75,00 per uur.

Reiskosten: €0,40 p/km ( *vanaf 25 km buiten Beilen)

Bel me: 06-52695205

We zijn fijn geholpen door Giny. Ze is uitgegaan van onze huidige meubels en heeft daar een kleur bij gezocht voor de muren en adviezen voor de gordijnen. Advies op maat met een mooi resultaat, we genieten er dagelijks van. Dankjewel

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies