Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Lambrisering woonkamer

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

De inrichting van dit appartement was rommelig en er was geen eenheid. Na het interieuradvies en de styling is het een sfeervolle interieur geworden.
Interieuradvies Basis, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Woonkamer, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign, lambrisering

Review van klant

Wat was ik blij met mijn nieuwe appartement en enthousiast begon ik aan de inrichting. Echter na aankoop van onder andere de bank liep ik vast en wist niet hoe het verder moest. Wat ben ik blij dat ik Binnenkijken Drenthe Interieuradvies ingeschakeld heb. Het is nu een eenheid en het voelt als thuis!

Omschrijving project

Binnenkijken bij Marian

In dit mooie appartement, met hoog plafond, was geen eenheid.

De bewoonster liep vast na aanschaf van de nieuwe bank. De meubels waren nog prima en zijn dan ook bijna allemaal gebleven. Er is alleen een nieuw vintage bureau in geplaatst en de loveseat is opnieuw bekleed.  Het (door de bewoonster zelf gemaakte vloerkleed) en de salontafeltjes zijn nieuw aangeschaft

Door te kiezen voor frisse blauwtinten https://www.histor.nl/ heeft het appartement een heel andere uitstraling gekregen. Doordat de kleur terugkomt in diverse meubels, krijgt het interieur meer eenheid en daardoor rust.

Op de lange wand is gekozen voor een lambrisering met een plank waardoor er kunst en accessoires op gezet kunnen worden. Dit geeft een intiemer gevoel aan de ruimte en is een mooie verbinding van de zithoek naar de eethoek en keuken.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies