Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Woonkamer interieur interieurontwerp

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Binnenkijken Drenthe Interieuradvies is benaderd om de gedateerde inrichting te verfrissen. De woonwens was een naturel, rustig interieur en meer eenheid.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign, Raamdecoratie

Review van klant

Na lang zelf te hebben geprobeerd een eenheid te creëren in ons huis, hebben wij Giny benaderd. Dit is de beste stap ooit geweest. Giny heeft een mooi plan gemaakt en hierbij vooral geluisterd naar onze woonwensen. Veel geduld, erg betrokken en altijd bereikbaar. dat is wat van Giny op toepassing is. Wij zijn weer verliefd op ons eigen huis en gaan haar ook zeker weer benaderen voor de bovenverdieping! Wat Giny creëert lukt je zelf niet. Super bedankt en ik kijk uit naar een dagje shoppen voor de finishing touch!

Johan en Tina.

Na een groot succes bij onze metamorfose van de woonkamer,  keuken, werkkamer en serre Giny opnieuw gevraagd voor de bovenverdieping. Ook hier is het haar gelukt onze wensen en ideeën om te zetten tot een mooi geheel.

Super bedankt Giny voor je professionele instelling en wederom je geduld ( bij al mijn twijfels)

 

Johan en Tina

 

Omschrijving project

Binnenkijken bij Tina en Johan

Binnenkijken Drenthe Interieuradvies is benaderd om de gedateerde inrichting te verfrissen. De woonwens was een naturel, rustig interieur en meer eenheid. In de woonkamer is de lange wand behangen Eijffinger en als contrast kleur is er gekozen voor groen. Farrow&Ball De grijze bank was al gekocht door de bewoners. Draaifauteuil, salontafel, verlichting en een rond vloerkleed maken de zithoek compleet. De verlichting en de raamdecoratie in de keuken en serre is vernieuwd. In de werkkamer is de houten kast geschilderd in een donkergroene kleur en van nieuwe leren handgrepen voorzien. De ronde tafel, grijze stoelen en de rieten lamp in de werkkamer passen bij de rest van het interieur. Het grote krijtbord wordt goed gebruikt. Door de eettafel met de groene stoelen in de eetkamer te draaien en er rieten plafondlampen te hangen is het een eenheid. In de serre is een fijne fauteuil geplaatst, het is nu een leesplek. Duette gordijnen geven privacy. Het interieur straalt nu rust, eenheid en warmte uit.

De bewoners zijn weer verliefd op hun huis!

 

 

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies