Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Kleuradvies interieurontwerp stylist styling woonkamer

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

De kernwoorden tijdens het intakegesprek voor dit interieuradvies waren Vintage en liefde voor de natuur! 
Interieuradvies Basis, Styling advies, Kleuradvies, Maatwerk, Op maat, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign
” Ik heb echt een mooi huis, dit is precies wat ik mooi vind!”

Review van klant

Ik weet heel goed wat ik mooi vindt maar om daarin een geheel/samenhang en rust te krijgen en door te pakken heb ik Giny gevraagd en daarvan heb ik absoluut geen spijt! Giny luistert goed en verplaatst zich uitermate goed in mijn ideeën wat allemaal uit losse stukjes bestond. Zij kan daarvan 1 maken en ik ben super enthousiast over het eindresultaat. Het is ook fantastisch hoe ze klaar blijft staan als je bezig bent met de verandering. Ze blijft mee denken in het hele proces. Dikke aanrader dus!

Hetty

Omschrijving project

Binnenkijken bij Hetty

De bewoonster van deze woning weet heel goed wat ze mooi vindt, maar wist geen eenheid te creëren in het interieur. Binnenkijken Drenthe Interieuradvies heeft dit interieurplan ontworpen. De kernwoorden waren: Vintage en liefde voor de natuur! In het donkere gedeelte van de woonkamer hangt nu een grote poster Nikkel Art van een Schotse Hooglander, de natuur komt nu letterlijk en figuurlijk de woonkamer binnen. De houten kasten komen nu beter tot hun recht. In het zitgedeelte zijn ook de muren geschilderd. Het maatwerk tv dressoir is zelf gemaakt, het koeien vloerkleed, zorgt ervoor dat de inrichting een geheel wordt. Het vintage kastje  is felgeel geschilderd met een persoonlijke gallery-wall.

De bewoonster is erg blij met het eindresultaat! !

 

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies