Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Fauteuil styling woonkamer

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Compleet interieuradvies voor een jaren 30 woning in Groningen
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign

Review van klant

Heel lang getwijfeld of we iemand in gingen huren om ons te helpen met het huis….. Ik dacht: “Veel te luxe om iemand in te huren, die inrichting dat moeten we toch zelf ook wel kunnen.” Welnu, het is de beste beslissing van de laatste jaren geweest om Giny in te huren bij de verbouw en styling van ons huis.”

Heldere communicatie, mooi interieurontwerp wat goed rekening hield met onze wensen.

Giny heeft veel tips en adviezen gegeven gedurende het inspannende proces van verbouw en inrichting. Dit heeft ervoor gezorgd dat het huis nu een geheel is. Alles klopt, de kleuren, de meubels, de opstelling etc. en veel ideeën/oplossingen die we zelf nooit hadden bedacht. Het heeft ons een stuk minder stress opgeleverd met alle keuzes die je moet maken tijdens zo’n verbouwing/inrichting.

Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat een interieurstylist geen overbodige luxe is maar een diepteinvestering in je eigen woongenot en daarnaast ook zeker in de waarde van je huis!

Tnx Giny

Omschrijving project

Binnenkijken bij Liesbeth en Jeroen

Deze inrichting had een opfrisbeurt nodig. De klant wist niet waar te beginnen. Binnenkijken Drenthe interieuradvies heeft de gehele benedenverdieping ontworpen.  Er zat eerst een deur naar de gang, deze is dichtgemaakt waardoor de antieke kast tegen de muur kan staan. Ook de keuken is ontworpen maar  is nog niet helemaal klaar, er is een gedeelte van de muur gesloopt  voor een keuken eiland. De eettafel is op maat gemaakt en de vintage stoelen maken de inrichting af! Daarnaast is de vloer volledig geschuurd en in de olie gezet. Het tv meubel en dressoir is gemaakt van bestakasten  Ikea met ruimte voor het open haard hout.  Verder zijn de wanden  geschilderd met muurverf van Farrow&Ball. Het vloerkleed, de draaifauteuil, het vintage stoeltje (moet nog bekleed worden) en de nieuwe bank maken het geheel compleet. Raamdecoratie voor deze woning staat nog op de planning.

Al met al is het een hele verbouwing geworden waarvan de bewoners nu elke dag genieten!

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies