Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Keuken advies

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Binnenkijken Drenthe Interieuradvies heeft de woonkamer en keuken ontworpen met maatwerkkast.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Op maat, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign

Review van klant

Nadat we eerst al onze wensen en eisen besproken hadden, heeft Giny een tweetal ontwerpen gemaakt, waarbij elk ontwerp wel iets had waarbij we verrast werden en wat ons erg aan sprak.

Nu is het uiteindelijke interieur ontwerp gerealiseerd! We zijn erg blij met de huidige indeling en de kleuradviezen van onze vernieuwde keuken en woonkamer.

Fam. Muntinga

Omschrijving project

Binnenkijken bij de familie Muntinga

Binnenkijken Drenthe interieuradvies  is benaderd om de keuken en woonkamer te ontwerpen. De bewoners wilden een praktische/lichte keuken met veel opbergruimte. Het raam is groter gemaakt en er is een kookeiland geplaatst met optimaal zicht op de eethoek en de woonkamer. Waar de inbouwkasten waren is nu een nis gemaakt met  eiken kasten. De doorgang is breder gemaakt. De keuken is een combinatie van hout en strakke witte greep loze  kasten. Het aanrechtblad is van praktisch composiet. In de woonkamer is een kast met haard op maat gemaakt, met een tv-dressoir. Het vloerkleed zorgt voor verbinding en zachtheid in de woonkamer. De bank was al aanwezig er is een extra fauteuil aangeschaft.

Het is een tijdloze lichte inrichting  geworden waar de bewoners met heel veel plezier wonen.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies