Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Doorkijk keuken interieuradvies

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor dit jonge gezin ontbrak de sfeer nog in de nieuwbouwwoning in hartje Groningen. Door kleur toe te voegen is het nu een warm sfeervol familiehuis geworden.
Interieuradvies Basis, Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, toilet, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign, Raamdecoratie
Het was een superleuke opdracht om te mogen doen en de opdrachtgevers te mogen ondersteunen in het hele interieur proces!

Review van klant

Het is inmiddels de tweede keer dat we met Giny in zee gegaan. De woonkamer in ons oude huis is destijds prachtig geworden. En ook deze keer is het weer helemaal geslaagd. Terwijl het twee totaal verschillende interieurs zijn!

Wat Giny goed kan is je interieur om JOU heen bouwen. Wat vind jij belangrijk, door functie moet je ruimte hebben, welke sfeer vind je fijn etc. Ze pakt vaak 1 element (kleed, kunstwerk , een item) dat voor jou belangrijk is en bouwt daar omheen. En nee, het wordt niet het standaard trendy woonconcept wat je overal ziet. Het wordt persoonlijk en je hoeft geen dure woonboulevard leeg te kopen. Mag wel uiteraard.

Giny kan van iets vaags iets moois maken wat bij jou past. Heb vertrouwen het komt altijd bij elkaar!

Zo wilden wij deze keer de sfeer van “een Frans cafeetje in Saou”. Foto laten zien. Als uitgangspunt een vintage postertje van de Franse spoorwegen genomen en toen ging Giny bouwen. Het resultaat is weer prachtig geworden.

Aaron en Anette

Omschrijving project

Binnenkijken bij Aaron en Anette

Voor dit gezin mocht ik voor de tweede keer interieuradvies geven. Van een jarendertighuis naar een nieuwbouwwoning midden in Groningen een heel verschil. De basis van het huis, vloer en keuken van deze nieuwbouwwoning was prima maar er ontbrak nog sfeer. De poster van Brantome (geliefde vakantiebestemming) gaf voor mij de inspiratie om daar het hele interieur op af te stemmen. In de keuken is er gekozen voor blauwe wandtegels van  http://@designtegels de planken en verlichting maken de keuken af. De muren zijn geschilderd in kleuren van http://@Farrow&Ball en de lange muur is behangen met behang van  http://@Noordwand De bestaande buffetkast is geschilderd in een mooie warmrode kleur en de bank is van blauw corduroy  http://@leenbakkerop de vloer ligt er een prachtige kelim waar de kleuren van de inrichting in terug komen. De poster van Brantome is vergroot en is een mooie eyecatcher worden, de kleuren van het interieur komen hierin terug. In de tv hoek staat een tv dressoir van  http://@Tylkodeze is wit omdat de keuken ook wit is, dit zorgt voor eenheid. De kunst van de bewoners moest ook weer een plek krijgen. Vrouwtje theelepel heeft een mooie plek gekregen in de woonkamer. Ook de hal heeft een metamorfose ondergaan. De muur is nu behangen in een prachtige blauwe kleur met een klein glansje. http://@Eijffinger de wanden zijn geschilderd, de rieten manden geven sfeer en opbergruimte voor sjaals enz.. Alle verlichting aangepast en de laatste puntjes moeten nog op de i maar de bewoners wonen nu met veel plezier in het warme sfeervolle familiehuis.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies