Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies

Binnenkijkendrenthe Interieuradvies

Portfolio | Retro inrichting woning

Als interieurontwerper is het belangrijk om goed te luisteren en is het een uitdaging om met bestaande elementen toch een heel ander interieur te ontwerpen, waarbij de klant centraal staat.
Interieuradvies Basis, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Review van klant

Denken in mogelijkheden en eerlijkheid kenmerkten hun adviezen. En oh wat heerlijk dat zij met ons gingen woon-winkelen. Het heeft ons tientallen ritjes naar woonboulevards, keuzestress, miskopen en relationele patstellingen gescheeld. Het resultaat is prachtig. Veel gewaagder dan we zelf ooit hadden aangedurfd. “

Omschrijving project

Binnenkijken bij Bernard en Rianne

Voor deze inrichting is als inspiratiebron gekozen voor  de landkaart die moest blijven, het is namelijk van emotionele waarde. Omdat de kleuren blauw en groen voor komen op de landkaart heb ik deze kleuren ook terug laten komen in het interieur. De stijl heeft een moderne/retro uitstraling die goed bij de bewoners en het huis past. Ook het retro behang is bij de landkaart uitgezocht. De kleuren van het behang komen terug in de meubelkeuze. De wens was om de tv niet in het zicht te hebben. Door voor deze wandkast te kiezen kon dit gemakkelijk en mooi gerealiseerd worden. De kast is gekozen in een frisse witte kleur, wat prachtig afsteekt tegen het vergrijsde blauw / groen op de wand. Door de wand achter de haard wit te kleuren, komt deze veel meer tot zijn recht!

 

 

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies