Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Zithoekje in de woonkamer

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Van vrijstaande woning naar senioren appartement!
Interieuradvies Compleet, Interieuradvies Extra, Styling advies, Kleuradvies, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign, Logeerkamer, Ouderslaapkamer, Serre

Review van klant

Graag wil ik je nog even vertellen, dat ik vind dat je mijn wensen heel goed hebt aangevoeld en uitgewerkt. De opdracht: inrichting appartement met zoveel mogelijk gebruik van aanwezig meubilair, gezellig, modern en niet te vol, is fantastisch uitgevoerd. Gebruik van een mooie kleur verf gaf de wat koud aandoende keuken een warmere uitstraling. Iemand vroeg zelfs of ik een nieuwe keuken had.  Alle mooie aanwezige spullen komen hier opeens nog mooier tot hun recht. Ook de slaapkamers en kantoor zijn erg mooi geworden. Ik kijk nog steeds met plezier rond!

Senioren appartement van Rita

Omschrijving project

Binnenkijken bij Rita

Voor deze kwieke dame was het erg lastig om de juiste keuze te maken. Van een grote vrijstaande woning naar een senioren appartement verhuizen is best een hele stap. Daarbij was het lastig om te bepalen wat er mee ging en waar afscheid van genomen kon worden. We hebben samen alles doorgesproken en bekeken en daarbij een goed interieurplan gemaakt waardoor het gemakkelijker was om de juiste ook soms emotionele keuzes te maken. Nu past alle precies en door de juiste keuzes te maken voelt het nu als thuis.

 

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies