Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Keukenontwerp woonboerderij Drenthe

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor deze woonboerderij heeft Binnenkijken Drenthe Interieuradvies de woonkamer, hal, keuken, toilet en badkamer ontworpen.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Op maat, Badkamer, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Hal, toilet, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign
Een hele metamorfose is het geworden en nadat de woonkamer klaar was mocht ik de keuken en hal ook nog ontwerpen.

Review van klant

We hebben Binnenkijken Drenthe ingeschakeld voor onze badkamer en woonkamer. Giny kwam met een duidelijk interieurplan.
Zo mooi en verrassend! Inmiddels is onze keuken ook verbouwd, waarvoor ook een mooi ontwerp is gemaakt. Het past precies bij onze smaak en ons huis. We zijn er heel blij mee en raden Giny zeker aan!

Alet & Berto

Omschrijving project

Binnenkijken bij Alet & Berto

Woonkamer:

Binnenkijken Drenthe interieuradvies heeft het interieurplan ontworpen. De gehele woonkamer van deze woonboerderij  is op de schop gegaan. De oude vloer  is geïsoleerd er zijn brede houten planken gelegd. Een boog is verwijderd en er is een nieuwe gashaard geplaatst. Het tv meubel, muren en houtwerk zijn geschilderd. De klinken zijn vervangen en er zijn  nieuwe meubels gekocht. Voor de raamdecoratie is er gekozen voor vouwgordijnen. Als accentkleur is er gekozen voor bordeauxrood, dit geeft  contrast.

Keuken:
De wens was een woonkeuken in  landelijke stijl.  Een groene kleur voor de keukenfronten, zodat het een eenheid met de woonkamer is geworden. Het kleine bovenkastje en houten blad past mooi bij de landelijke uitstraling. Op de vloer getrommelde travertin vloertegels. De eettafel is op maat gemaakt. Het vloerkleed zorgt voor verbinding en warmte in deze woonkeuken waar de klanten nu het grootste gedeelte van de dag doorbrengen.

Hal:
 De hal meegenomen in het interieuradvies waarbij de vloer en de boog moesten blijven. De boog is strak afgewerkt en gestuukt. In de kast (maatwerk) zit nu de kapstok en verlichting. De groentinten van de keuken, woonkamer en hal zorgen voor eenheid en rust.

Stapje voor stapje is de inrichting, na een jaar verbouwen, helemaal naar wens van de bewoners en kunnen ze weer jaren vooruit!

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies