Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Kookeiland keuken binnenkijken drenthe interieuradvies

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor deze woning heeft Binnenkijken Drenthe Interieuradvies de woonkamer, eetkamer en keuken ontworpen.
Interieuradvies Compleet, Styling advies, Kleuradvies, Keuken ontwerp, Maatwerk, Op maat, Woonkamer, Verlichtingsplan, Eetkamer, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign
Het geheel is nu een eenheid geworden en heel belangrijk praktisch in gebruik!

Review van klant

Omdat we al zo vaak tevergeefs woonwinkels hadden bezocht, en er niet uitkwamen hebben we onszelf interieuradvies cadeau gedaan. Toen vielen helemaal de kwaliteit van Binnenkijken Drenthe op. Giny is pas tevreden als alles klopt! En kloppen doet het.

Marcelle & Jan-Joris

Omschrijving project

Binnenkijken bij Marcella & Jan-Joris

Woonkamer

Voor deze woning heeft Binnenkijken Drenthe Interieuradvies de woonkamer, eetkamer en keuken ontworpen. De kastenwand bij de haard is op maat gemaakt. (maatwerk)   nu is er meer plek voor de tv en het haardhout. De grote moderne design bank en de rode leren draaifauteuil, met daarbij een vloerkleed geven de woonkamer een warme tijdloze sfeer.
In de eetkamer  een ovale eettafel grijze moderne eettafelstoelen en moderne verlichting.

Keuken

Nadat het interieur van de  woonkamer en de eetkamer door Binnenkijken Drenthe interieuradvies was ontworpen. Hadden de bewoners nog een wens!  Een woonkeuken met een kookeiland! Er is een woonkeuken ontworpen met plek voor een kookeiland en een bar, een grote kast, een nis voor het koffiezetapparaat. De vloer is een gietvloer met vloerverwarming in een grijstint die past bij de meubelen. Op de muur van de keuken een afwasbaar behang en bestaande kunst van de bewoners. De grote  Ixxi met een van Gogh afbeelding is de eyecatcher in de woonkeuken.

De bewoners zijn elke dag blij met het nieuwe interieur!

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies