Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Binnenkijken Drenthe

Giny Schoenmaker | Interieuradvies

Erik de Jong | Bouwbegeleiding

Woonkamer met maatwerkkast

Een kijkje vooraf

Hoe was de situatie voor mijn advies

Voor deze woonkamer is een maatwerkkast ontworpen. Met daarin een tv, opbergruimte en een plek voor het gamescherm.
Interieuradvies Compleet, Maatwerk, Op maat, Woonkamer, Verlichtingsplan, Meubel opstelling, Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurdesign, Raamdecoratie

Review van klant

Het was heel fijn om samen te sparren over de indeling en inrichting van de woning. Onze designmeubelen en kunst hebben weer een prachtige plek gekregen in ons nieuwe huis.

Onze wensen en eisen zijn zeker teruggekomen en er is rekening gehouden met onze stijl en sfeer die we voor ogen hadden. Met als eyecatcher de prachtige maatwerkkast!

 

 

Edwin en Esther

Omschrijving project

Binnenkijken bij Edwin en Esther

Voor deze prachtige jaren vijftig woning is BinnenkijkenDrenthe interieuradvies benaderd om een interieurplan te maken waarbij de grote open woonkamer verschillende functies moest krijgen. Daarbij mocht ik meedenken over de vloer (gietvloer), raamdecoratie, verlichting en de meubelopstelling. De wens van de klant was om in de woonkamer verschillende hoeken te creëren. Daarom heb ik een kast ontworpen die ook een prominente plek in de woonkamer kreeg, waarbij de tv en het scherm voor het gamen geïntegreerd is. De maatwerkkast wordt nu functioneel gebruikt en is echt de eyecatcher van de woonkamer geworden. De (bestaande)  werktafel heeft een plek bij de openslaande deuren gekregen. De tijdloze Eames fauteuil past mooi in dit moderne interieur. Kunst van de bewoners geven kleur aan de inrichting en moest terugkomen in het nieuwe interieur. Alle wensen en eisen zijn gerealiseerd en de bewoners zijn blij met het interieurontwerp.

Enthousiast over dit project?

Zoek projecten met behulp van categorieën

Binnenkijken Drenthe

Interieuradvies